Entorn

La Segarra és una comarca lleidatana situada en el centre de Catalunya. És un altiplà que es caracteritza per un paisatge ple de cultius de cereals, olivers, ametllers i petits bosquets d’alzines. Tots aquests elements fan que aquesta terra ofereixi una peculiar varietat de colors  marronosos,  verdosos i  groguencs, segons l’estació de l’any.

Històricament, ha sigut una zona molt activa, fet que es veu reflectit per l’existència de restes arqueològiques, edificacions i monuments que es conserven en tota la comarca: romànics (Guissona, Cervera,…), barrocs (Sant Ramon), modernistes (El sindicat de Cervera),… A més a més, en un moment de la seva història, va ser un lloc fronterer entre cristians i musulmans fet que ha deixat un important llegat de castells (ruta dels Castells), torres de defensa (la Torre de Vallferosa) i pobles murallats (Montfalcó Murallat, Cervera, …).

En aquesta pàgina i en la guia turística que hi ha en la casa, s’ofereix una gran varietat d’activitats que es poden portar a terme al voltant de Granyena de Segarra.

Algunes de les activitats són:  rutes per la natura (BTT, senderisme,…) i rutes pels Castells de la Segarra; visites programades o no a museus i diferents poblacions de rodalies: Cervera, Guissona, Tàrrega, Guimerà, Montfalcó Murellat,…. i fins i tot poder gaudir dels serveis d’un Balneari a Vallfogona de Riucorb.

Rutes senderisme
Rutes BTT
Ruta dels Castells del Sió de la Segarra
Festes i Tradicions
Esdeveniments
Visita a Cervera
Visita a Guissona
Visita a Guimerà
Visita a Vallfogona de Riucorb
Visita a Montfalcó Murallat
Visita a Sant Ramon
Visites a pobles del voltant amb encant

Necessites més informació?

Poseu-vos en contacte per obtenir més informació sobre la casa, els serveis, localització o qualsevol altre dubte que tingueu.